Cani Evlat Tutuklandı
Cani Evlat Tutuklandı

Cani Evlat Tutuklandı

Cani Evlat Tutuklandı

Kumla’da Annesi Tülin Beygirci’yi 50 bıçak darbesi ile vahşice öldüren katil zanlısı Berke K. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgusundan sonra Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.  Buradaki işlemlerin ardından tutuklanarak Bursa cezaevine gönderildi.

Annesi ile arasında geçmişte husumet bulunmayan ve okul ile alakalı çeşitli yalanlar söylediği öğrenilen katil zanlısı Berke K. Kumla Mahallesinde bulunan evlerinde annesi Tülin Beygirci’yi vahşice öldürmüştü. Zanlı cinayeti işledikten sonra eğitimine devam ettiği Denizli’ye gitmişti. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri ve Bursa Cinayet Büro ekiplerinin ortak çalışması sonrasında göz altına alınan zanlı, cinayeti de itiraf etmişti.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgusundan sonra zanlı Gemlik Adliyesine sevk edildi. Annesini öldüren zanlının rahatlığı da dikkatlerden kaçmadı.

Gece geç saatlere kadar soruşturma savcısına ifade veren ve tutuklanması talebi ile mahkemeye sevk edilen zanlı, burada verdiği ifadenin ardından tutuklanarak Bursa cezaevine gönderildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir