Kumla'da cinayet zanlısı oğlu çıktı
Kumla'da cinayet zanlısı oğlu çıktı

Kumla’da cinayet zanlısı oğlu çıktı

Kumla’da cinayet zanlısı oğlu çıktı

Kumla’da evinde 50 bıçak darbesi ile öldürülen Tülin Beygirci’nin katili, öz oğlu Berke K. çıktı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri ve Bursa Cinayet Büro ekiplerinin ortak çalışması ve incelemeleri sonrasında, farklı ihtimaller üzerinde duruldu. Yapılan sorgular sonrasında, eve girip çıkanlardan sadece öz oğlu Üniversite Öğrencisi Berke K.’nin kalması sonucunda, ekipler bu isme odaklandı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan ve adli tıp kurumunda imzası gerektiği söylenen Berke K., otobüse binerek Denizli’den Gemlik’e geldi. Otobüse binişi ve yol üzerinde de takibine devam edildi. Otogardan alınan Berke K. polisin sorgusu sonrasında suçunu itiraf etti. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde zanlıya keşif de yaptırılırken, Berke K.’nin yaz boyunca annesinin yanında kaldığı, okul için bir süre önce Denizli’ye gittiği öğrenildi. Berke K.’nin okul ile alakalı da annesine yalan söylediği öğrenildi.

Berke K.nın evde bulunan dolap kapağına mahalleninde onuru var şeklinde bir yazı yazdığı öne sürüldü. Dolap kapağı da sökülerek emniyete getirildi.

Cinayetla alakalı soruşturma genişletilerek sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: 12 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir