Muhammet Kantar’ın gururlu günü
Muhammet Kantar’ın gururlu günü

Muhammet Kantar’ın gururlu günü

Muhammet Kantar’ın gururlu günü

Gemlik esnaflarından Esnaf Odası başkan yardımcısı Muhammet Kantar’ın oğlu Volkan ile Sami Oktan’ın kızı Meleknur evlenerek Dünya evine girdi.

Önceki gün Pırıltı Düğün salonunda yapılan görkemli düğün Gemlik’in yanı sıra Bursa’nın da iş ve siyaset dünyasını bir arayla getirdi. Şükran – Sami Okman çiftinin güzel kızları Meleknur ile Mine – Muhammet Kantar’ın yakışıklı oğlu Volkanı’ın nikahını belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan kıydı. Tüm siyasi parti temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği düğün merasimine Gemlik’in iş dünyası da ilgisiz kalmadı. Yoğun katılıma salonun yetersiz kalması üzerine balkonlara masalar kurularak konuklar ağırlanmaya gayret edildi. Düğün törenine Bursa milletvekilerinin yanı sıra üst düzey bürokratlar da ilgi gösterdi.

Uzun yıllardır Esnaf Odası başkan yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Kantar bu anlamlı gününde yalnız bırakmayan konuklarıyla tek tek ilgilenmeye gayret gösterdi. Muhammet ve Mine Kantar çifti iki erkek evladının ilkinin mürüvvetini görmenin gururunu yaşadıkları düğün töreni gece geç saatlere kadar sürdü.

(Son Güncelleme: 9 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir