Başkan Sertaslan Şükriyeliler ile buluştu (2)
Başkan Sertaslan Şükriyeliler ile buluştu (2)

Başkan Sertaslan Şükriyeliler ile buluştu

Başkan Sertaslan Şükriyeliler ile buluştu

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Şükriye Köy Şenliği’ne katıldı.

Geleneksel Şükriye Köy Şenliği bu yıl da yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Köy piknik alanında gerçekleşen eğlenceye Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın yanı sıra Muhtar Yaşar Yılmaz Baykal, belediye meclis üyeleri siyasi parti temsilcilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlik Kur’an tilaveti ve dualar ile başladı. Gelenlere yemek ve tatlı ikramının yapıldığı etkinlikte sanatçılar sevilen türküleri seslendirirken vatandaşlar da coşkuyla eşlik etti. Şenliğin ilerleyen saatlerinde hep birlikte el ele yöresel Şeker Oğlan oyununu oynayan Şükriyelilere Başkan Sertaslan da eşlik etti. Sertaslan Şürkiyeliler ile birlikte bir süre oynadıktan sonra şenlik için alanı dolduran vatandaşlar ile birlikte oturarak sohbet etti.

“Köylerimizin ihtiyaçları gideriliyor”

Program açılışında kürsüde konuşma yapmayan Başkan Sertaslan bunun yerine yöre halkının arasına karışarak Şükriyeliler ile sohbet etti. Vatandaşların dilek ve taleplerini dinleyen Sertaslan yemeğini de onlarla birlikte yedi. Köy şenliklerinin yöre halkı arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini dile getiren Başkan Sertaslan şöyle konuştu, “bu mevsimde birçok köyümüzde gerçekleşen şenliklerimizin hepsine katılmaya ve hemşerilerimiz ile bizzat görüşmeye gayret ediyoruz. Bu güzel etkinliği organize eden Şükriye Muhtarımız Yaşar Yılmaz Baykal’ı tebrik ediyorum. Görüştüğümüz dostlarımız belediyeden, bizlerden taleplerini tek tek dinledik ve not aldık. Köylere hizmetlerimiz sürüyor. Şükriye için de yapılacak çalışmalar planlandı. Kış bastırmadan köylerimizin ihtiyaçlarını tamamlamaya ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarını yerine getirmeye gayret ediyoruz.”

(Son Güncelleme: 9 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir