Gemlik Belediye Meclisinde 15 Temmuz Meydanı Tartışması
Gemlik Belediye Meclisinde 15 Temmuz Meydanı Tartışması

Gemlik Belediye Meclisinde 15 Temmuz Meydanı Tartışması

Gemlik Belediye Meclisinde 15 Temmuz Meydanı Tartışması

Gemlik Belediye Meclisi Eylül Ay’ı oturumunda MHP Grubu tarafından gündeme getirilen, 15 Temmuz Demokrasi Meydanının resmi açıklamalarda ve anonslarda kullanılmaması konusu, Gemlik Belediye Meclisinde tartışıldı.

Sertaslan; 15 Temmuz İsmini Halka Soralım

Konu ile alakalı yanıt veren 15 Temmuz Demokrasi Meydanı felaket senaryosundan çıkan ilçede, ülkenin çok yerinde duygusal anda verilen isim. Ama kentin değerleri de vardır. Biliyorum ki bu konu taciz ediliyor. Böyle bir ülke haline geldi. CHP kaldırmış gibi gösteriliyor. Bizi de ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ dedikçe taciz ediyorlar. Halka soralım, koyalım sandığı önlerine kime ne istiyorsa o yapsın” dedi.

Konu ile alakalı söz alan Ak Parti İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Şamil Yiğit; ”Meclisten oy birliği ile geçen kararı halka soralım diyorsunuz. Bizler halkın temsilcileri değil miyiz? Resmi daireler hata yapmamalı.” dedi.

Sertaslan; ”Halkın temsilcilerinin de hata yaptığına birçok kez halk şahit oldu. Yanlıştan dönmek de erdemdir halka soralım. Bu durumu kaşımamak lazım ısrarla. Mecliste neden sorayım. üçte iki çoğunluğu sağlayamayacağım yerde neden soralım” dedi.

Osman Durdu; ”O zaman önerge getirin” dedi. Sertaslan; ”Buraya İskele Meydanı demek farklı şey. Buraya Nazım Hikmet Meydanı demedik” dedi.

(Son Güncelleme: 5 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir