Kent Konseyi’nden teşekkür açıklaması
Kent Konseyi’nden teşekkür açıklaması

Kent Konseyi’nden teşekkür açıklaması

Kent Konseyi’nden teşekkür açıklaması

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda başlayan ve iki gün süren Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’nin ardından açıklama yapan Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, festivale ilişkin bilgiler vererek destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Festival dolu dolu geçti, rekorlara sahne oldu

Çetinkaya şöyle konuştu, “5. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’mizi hiçbir aksaklık yaşamadan tamamladık. İki aydan uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz festivalimiz kapsamında pek çok başarılı işe imza attık. Zeytin üreticilerimiz, tüccarlarımız, kadın girişimcilerimiz, anaokullarımız festival alanında yer aldılar. Hemşerilerimizin bizlere teslim ettiği tarihi ürünler ile Zeytin Tarihi Sergimizi hazırladık. Sergimizin hemen yanında yer alan geçmiş 30 Ağustos’lara ait fotoğraf sergimiz ve zeytinden yapılan 3 metre uzunluğundaki “Mustafa Kemal Atatürk Kocatepe’de” çalışmamız çok büyük ilgi gördü. Maskotlarımız festival alanında sizlerle fotoğraf çekilirken hanımlar zeytin ve zeytinyağlı yemek yarışmasında ter döktü, aynı zamanda dünyanın en büyük zeytin tabağı rekorunu kırdılar. Üç akşam gerçekleşen Resul Dindar, Ece Seçkin ve Ziynet Sali konserlerinde her akşam 20 bini aşkım hemşerimizi festival alanımızda ağırladık. Tüm bu etkinlikler gerçekleşirken hiçbir olumsuz olay yaşamadık.”

Sponsorlara teşekkür etti

Festival boyunca Gemlik ve Gemlik Kent Konseyi’nin yanında pek çok kurumun desteğinin olduğunu belirten Çetinkaya sözlerini şöyle tamamladı, “Başta festival alanımızın güvenlik ve huzurunu sağlayan emniyet güçlerimiz, sağlık ekiplerimiz, zabıtalarımıza, alanda görev alan Gemlik Belediyesi personeli ve Kent Konseyi gönüllüleri ile maddi ve manevi desteği ile festivalimizi güçlendiren Gemlik Ticaret Borsası, Gemlik Ticaret Odası, BORUSAN Holding, Yıldırım Holding, ÇİMTAŞ, RODA, AUNDE Teknik, Yüce Marble, Marmarabirlik, Peynirci Baba, Bağcı Zeytinleri, Kavlak Zeytinleri, Mete Zeytinleri ve Özdilek’e teşekkür ederim. Gelecek yıl çok daha büyük ve coşkulu bir festival gerçekleştireceğimize eminim.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir