Zeytinyağlı Yemek Yarışmasında Büyük Rekabet
Zeytinyağlı Yemek Yarışmasında Büyük Rekabet

Zeytinyağlı Yemek Yarışmasında Büyük Rekabet

Zeytinyağlı Yemek Yarışmasında Büyük Rekabet

5.Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali kapsamında, ”zeytinyağlı yemek yarışması” yapıldı. Tencereni Kap Gel sloganıyla Demokrasi ( İskele ) meydanında gerçekleşen yemek yarışmasına Emine Beder başta olmak üzere Sude Öğütçü ve Çiğdem Öğütçü juri olarak katıldı.

Emine Beder sunuma önem verdiğini ve sunumun yemeğin tadı kadar önemli olduğunu dile getirdi. Sunum ve yemeğin tadı dikkate alınarak yemekler değerlendirdiğini ifade etti.

Yemek yarışmasına Sekiz kadın katılımcılardan üçüncülüğü hak eden yarışmacı ekşili kabak yemeği ile Meltem Mutluay oldu. İkinciliği hak eden yarışmacı ise kabak çiçeği dolması ile Nuriye Demiriz Uslu oldu.

Zeytinyağlı yemek yarışmasında, yemeğin lezzeti kadar görsel ve sunumuyla da dikkat çeken şeker fasulyesi, şeker fasulyesi turşusu ve un helvası yapan Melike Odabaşı Yarışmada birinciliği elde etti. Dereceye girenlerin açıklanmasının ardından ödüller protokol tarafından takdim edildi.

Programın sonunda Umurbey Girişimci Kadınları ise yapmış oldukları cennet küngü ile ikramda bulundular.

 

(Son Güncelleme: 1 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir