Yiğit Kuzey Planlarının Takipçisi Olacağım
Yiğit Kuzey Planlarının Takipçisi Olacağım

Yiğit Kuzey Planlarının Takipçisi Olacağım

Yiğit Kuzey Planlarının Takipçisi Olacağım

Gemlik Ak Parti ilçe başkanı Şamil Yiğit, Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunda gündeme gelen ve arsa sahiplerininde katıldığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada, konunun yakın takipçisi olacağını söyledi.

Ak Parti Gemlik ilçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi. “İlçe başkanımız  M.Şamil Yiğit  ve Büyük şehir meclis üyesi Ercan Barutcuoğlu ile Kuzey imar planlarını, Kuzey imar sahasında bulunan arsa sahipleriyle birlikte Bursa Büyükşehir belediyesi imar komisyonunun da masaya yatırdık. Büyük şehir imar komisyonunda komisyon başkanı Turgay Yel ve Ak Parti üyelerinin yanı sıra CHP ve İYİ  partili üyelerle Gemlik’in  kuzey imarlarında ayrık nizam 2 ve 3 kat olan planları değişiklikle  ayrık nizam 4 kat ve emsal artışı istendi. Taleplerini dile getiren arsa sahipleri bu isteklerini komisyonda dile getirdiler. İlçe başkanımız Ak Parti belediyesi zamanında tapuların dağıtıldığını, oy birliği ile meclisimizden geçen talebin komisyonca değerlendirilip takipçisi olacağını söyledi. İlçe başkanılığı olarak büyüksehirin çalışmalarında ilçeye verdiği desteklerinden dolayı Büyük Şehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ederiz”dedi.

(Son Güncelleme: 30 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

1 yorum

  1. YİNE İZE DÜŞTÜK KILASİK CHP TARZI BÜYÜK ATATÜRK POSTERLERİ ALTINDA,ONUNCU YIL VE İZMİR MARŞLARI 80 YIL YATTILAR.VATANDAŞIMIZ DEĞİTİKLERNİ SANDI AMA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEMİŞ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir