Gemlikspor Sezona Başlıyor
Gemlikspor Sezona Başlıyor

Gemlikspor Sezona Başlıyor

Gemlikspor Sezona Başlıyor

Bursa Süper Amatör Kümede Gemlik’i temsil edecek olan Gemlikspor, Cumartesi günü Saat: 17.00’de sezonu açıyor.

Büyük kısmı profesyonel ligde oynamış isimlerle son bir haftada anlaşan Gemlikspor, Antrenör Ahmet Yurtsever ile antrenmanlarına başlıyor. Ekim’in ortasında başlayacak sezon öncesinde tesislerinde yapılan anlaşmalarla pek çok önemli ismi renklerine katan Gemlik ekibi, sezona da iddialı bir giriş yapıyor.

Yönetimden Davet

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Gemlikspor yönetimi; ”Zorlu bir süreçten geçtik. Bursa’da tanınan isimlerle anlaşmıştık. Bazı sorunlar oluştu. Bizler haklıyken, haksız gibi lanse edildik. Bunu kabul etmedik ve gerek idari, gerekse hukuki girişimlere başladık.

Ahmet Yurtsever hocamızla önemli ve uzun süreli yola çıktık. İlçemize de önemli değer kazandıracağına inandığımız hocamız ve yönetimimiz, izledikleri oyuncularla masaya oturdu, anlaşmalarını tamamladı. Cumartesi günü de antrenmanlara başlama kararı aldı. Kadromuz profesyonel liglerde mücadele etmiş isimlerle, genç isimlerin karması olacak. Gemlik’e ve Gemlikspor’a yakışan isimlerle sezona gireceğiz. Cumartesi günü Saat: 17.00’de başlayacak olan top başı törenimize tüm Gemlikspor sevdalılarını bekliyoruz.” dediler.

(Son Güncelleme: 30 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir