Olgunlar Futbol Turnuvasında Final Belli Oldu
Olgunlar Futbol Turnuvasında Final Belli Oldu

Olgunlar Futbol Turnuvasında Final Belli Oldu

Olgunlar Futbol Turnuvasında Final Belli Oldu

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve eski sporcular Sümer Atasoy ile Bilgin Batıray’ın adı verilen olgunlar futbol turnuvasında, finale çıkan iki takım belli oldu. Gemlik İlçe Milli Eğitim ve Uludağ OSGB finale kaldı.

Yarı Finaller Nefes Kesti

Turnuvanın en formda takımı olarak dikkat çeken Uludağ OSGB, geçtiğimiz senenin şampiyonu İlçe Emniyet Müdürlüğünü 4-1’lik sonuçla geçti ve finale hak kazandı. Basmek ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki müsabaka ise 2-2 eşitlikle tamamlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü penaltıların ardından finale kalmaya hak kazandı.

Turnuva ile alakalı değerlendirme yapan Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ” Derneğimizin amacı tüm toplumun sosyal, eğitim, kültürel ve ekonomik gelişmesine öncü olmak, birleştirici, yapıcı, milli ve manevi değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, üretken, öngörülü, güven verici, ufku geniş insanların yaşadığı bir Gemlik  oluşumuna katkıda bulunmaktır. Yapılan her iş de mutlak yapılması gereken ve eksik şeyler olabilir. Önemli olan sürekli iyliştirme ve sürdürülebilir bir planlama içerisinde olmak. Salt eleştiri ile bir arpa boyu yol alamayız. Bu nedenle  Eleştiri ile yetinmeyen, karar süreçlerine hazırlıklarıyla ve önerileriyle katılan, kararların çözüm üretimlerinin geliştirilmesine katkıda bulunan denetim mekanizmalarında mutlaka bulunan, aktif, idealist, çıkar beklentisi olmayan, haksızlıklara boyun eğmeyen, kadınlarımızın daha fazla katılım ve karar  mekanizmalarında olması için çalışan bir misyon ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Final maçı için düşünülen tarih 5 Eylül Perşembe Gemlik Atatürk Stadyumunda saat 18:00’de oynanacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir