Başkan Serintürk’ten Umurbey çıkarması         
Başkan Serintürk’ten Umurbey çıkarması         

Başkan Serintürk’ten Umurbey çıkarması         

Başkan Serintürk’ten Umurbey çıkarması

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Atan ile Umurbey’de incelemelerde bulundu.

Umurbey’in 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın memleketi olmasının yanı sıra tarihi ve kültürel artılarına dikkat çeken Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk bölgenin hak ettiği hizmeti de sonuna kadar alacağını belirtti.

Umurbey mesaisine girişimci kadınlar ile başlayan Serintürk, kadının elinin değdiği her yerin güzelleştiğini Umurbeyli kadınların bu konuda örnek olacak bir anlayış sergilediğini ifade ederken, “Kadınlar, Umurbey örneğinde olduğu gibi girdiği yeri güzelleştirmiş ve havasını değiştirmiş. Umurbeyli kadınlarımız çok güzel bir organizasyona imza atmış. Kendilerini tebrik ediyorum. Gemlik Belediyesi olarak elimizden gelen desteği girişimci kadınlarımıza vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Parke taş çalışmaları devam edecek”

Umurbey’in en büyük dertlerinden birinin yolların bozukluğu olduğunu ifade eden Serintürk, “Umurbey’de parke taş çalışmalarına başladık. Celal Bayar’ın doğduğu evin olduğu sokağı yeni haline kavuşturduk. Bugünkü incelememizde bazı bozuk yollarımızın olduğunu tespit ettik. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmalarını gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.

Barınak ziyaret edildi

Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Hayvan Barınağını da ziyaret eden Başkan Yardımcısı Serintürk, Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Veteriner Hakan Uğur’dan barınağın potansiyel durumu ve envanteri ile ilgili bilgi aldı. Serintürk barınakta çalışan personele özverilerinden dolayı teşekkür ederken, Gemlik Belediyesi’nin sokakta yaşayan canlıların daha rahat ve doğal hayatında yaşamlarını devam ettirmesi için yeni bir barınak projesi üzerinde çalıştıklarının da müjdesini vererek Gemlik Belediyesi’nin ilçede yaşayan her canlının yaşam kalitesini arttıracak projeler üzerinde yoğunlaştığını ifade etti.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir