Zafer Işık Giresunluları Ziyaret Etti
Zafer Işık Giresunluları Ziyaret Etti

Zafer Işık Giresunluları Ziyaret Etti

Zafer Işık Giresunluları Ziyaret Etti

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Giresunlular Derneğini de ziyaret etti.

Dernek Başkanı Halil Ataş ve dernek yönetimi ile bir araya gelen Milletvekili Işık, Ankara’da da kendini ziyaret eden yöneticilere o günden sonra yapılan icraatlar hakkında bilgi verdi. Gemlik’te önemli yatırımlar için çalışıldığını ifade ederek, Gemlik Adliyesinin tamamlanması adına önemli çalışmalar yaptıklarını ve Adliyenin yıl sonu gelmeden taşınmış olacağını beyan etti.

Vatandaşların taleplerini Ankara’ya ulaştırarak hızlandırılmasını sağlamak gibi önceliklerini olduğunu da dile getiren Milletvekili; ”Bu dönem milletvekilleri bölgelerinde daha çok zaman geçiriyor ve bölgenin sorunlarına daha hakim oluyor. Bu da işleyişin hızlanmasına yol açıyor. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçildikten sonra milletvekillerine ilk talimatı da, saha çalışmaları ve vatandaşlarla iç içe olunması yönündeydi. Bizler de, o günden bugüne bu anlamda önemli adımlar attık” dedi.

Halil Ataş ise Milletvekillerinin daha fazla halkın içinde olmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, Ağustos sonu ve Eylül başında yapılacak Giresun dernekleri ve köy birlikleri şenliklerini milletvekili Zafer Işık’ı davet etti.

(Son Güncelleme: 17 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir