Armutlu'dan kadın ve erkek cesedi bulundu
Armutlu'dan kadın ve erkek cesedi bulundu

Armutlu’dan kadın ve erkek cesedi bulundu

Armutlu’dan kadın ve erkek cesedi bulundu

Yalova’nın Armutlu ilçesinde Çınardere mevkiinde birer gün ara ile kadın ve erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre Yalova’nın Armutlu İlçesinde yaşanan olayda, Rüstem T. (47) isimli şahsın, sevgilisi olduğu iddia edilen E. Kurnaz (36)’ı öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Yalova’nın Armutlu ilçesinde, ormanlık bölgeye giden yol üzerinde Çınardere mevkiinde  terk edilmiş bir araçta E. Kurnaz isimli kadının cesedi bulundu, arabanın arka koltuğunda bulunan cesedin üzerinin örtüldüğü gözlenirken, cesedin uzun süredir burada bulunduğu fark edildi. Olay yerine gelen emniyet müdürlüğü ekipleri ve Gemlik Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından ceset Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cesedin üzerinde yapılan incelemelerde iki adet kurşunla kadının sol göğüs bölgesinden vurulduğu öne sürüldü.  Polis olayla alakalı soruşma başlattı.

300 Metre İleride İntihar

Ertesi gün ise bölgede inceleme yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın bulunduğu bölgenin 300 metre ilerisinde derelik alanda ağaca asılı bir erkek cesedi bulunduğunu tespit ettiler. Armutlu Belediyesi tarafından derelik alana yol açıldıktan sonra yapılan incelemede ise ağaca bağlı iple adamın asıldığı ve boyunun kırılarak öldüğü tespit edildi. Cesedin yanında ise bir adet tabanca bulundu.

Sevgili Oldukları İddia Edildi

İki ölümün de aynı gün gerçekleştiği tahmin edilirken, yapılan araştırmada Rüstem T. ile E. Kurnaz’ın bir süredir ilişkilerinin olduğu iddia edildi.  E. Kurnaz ‘nin daha önce eşinden boşandığı, Rüstem T.’nin ise ailevi ve maddi sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

İki ceset de Bursa  Adli Tıp Kurumunda incelenirken, Rüstem T.’nin intihar ettiği yerde yanında bulunan tabancanın da balistik incelemesinin yapılmak üzere kriminale gönderildiği kaydedildi. Yaşanan olayla alakalı geniş çaplı soruşturma Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı ve Armutlu polisi tarafından sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: 17 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir