Zabıtadan çadırlara müdahale
Zabıtadan çadırlara müdahale

Zabıtadan çadırlara müdahale

Zabıtadan çadırlara müdahale

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sahillerinde kaçak kurulan çadırlarla mücadeleye devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, güvenlik güçleri ve Bursa Büyükşehir Zabıta ekipleri ile birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan Büyük Kumla, Kumsaz ve Küçük Kumla sahillerinde çadır kurulması yasak olan bölgede çadır kuran çoğunlukla yabancı uyrukluların çadırlarını kaldırdı.

Özellikle bayram tatilini fırsat bilip sahil bölgelerinde çadır kuran tatilcilerden dolayı çok sayıda şikâyet gelmesi üzerine ekipler harekete geçti. Kumsaz, Büyük ve Küçük Kumla sahillerinde birçok çadır tespiti yapan ekipler, öncelikle megafonla uyararak çadırların toplanmasını istedi. Çadırlarını toplamayanlara ise jandarma ve polis tarafından teker teker uyarılarak çadırların toplanmasını sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, sahillerde gereksiz işgallere izin vermeyeceklerini vurgularken, Gemlik’te belirlenen bir çadır alanı olmaması sebebiyle kumsallarda ve kamuya açık alanlarda çadır kurmanın yasak olduğunu ifade ettiler. Her vatandaşın eşit bir biçimde sahilleri kullanma hakkının olduğunu da kaydeden yetkililer, sahillerde gereksiz işgale karşı müdahalenin aralıksız devam edeceğini belirttiler.

(Son Güncelleme: 15 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir