İyi  Parti'de Bayramlaşma

İyi  Parti’de Bayramlaşma

İyi  Parti’de Bayramlaşma

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Ertuğrul YAVUZ ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde İlçe Binasında Kurban Bayramı için düzenlediği Bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Ertuğrul YAVUZ ; “Ekim 2017 de kurulan yeni bir parti olmamıza rağmen seçimlerden başarıyla çıktık. İnsanların umudu olduk.Hızlı adımlarla iktidara yürüyen bir partiyiz .Dolayısıyla bu bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. Gün geçtikçe büyüyen bir aileyiz,her gün partimizin çatısı altında bizlerle birlikte siyaset yapmak için yoğun üye katılımlarımız oluyor.Halkımızın bize olan teveccühünü boşa çıkarmayacağız .Ayrıştırmadan birleştirerek hep birlikte daha da güçlenerek iktidar yürüyüşümüzü emin adımlarla hızlandıracağız, Gemlik İYİ Olacak “dedi.

Daha sonra İYİ Parti Bursa İl Başkanlığının Kültürpark Ender çay bahçesinde düzenlediği bayramlaşma programına kalabalık bir ekiple katılım sağlayan partililer burada Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan ve aynı zamanda Bursa Milletvekili Ahmet Kamil EROZAN,GİKÜyeleri,İl Başkanı Yahya BAHADIR  ve Yönetimi ve tüm İlçe Başkanlarıyla Bayramlaştılar.

(Son Güncelleme: 15 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir