Gemlik Zeytini Kalite Yarışması Başladı
   Gemlik Zeytini Kalite Yarışması Başladı

   Gemlik Zeytini Kalite Yarışması Başladı

   Gemlik Zeytini Kalite Yarışması Başladı

Bu yıl 5. düzenlenecek olan Gemlik Zeytin Festivali kapsamında Gemlik Ticaret Borsası tarafından organize edilen Gemlik Zeytini Kalite Yarışması’nın başvuruları başladı. Gemlik Zeytin’ininin değerine değer katması amaçlanan bu yarışmanın detayları ve başvuru şartları  borsa tarafından açıklandı.

Gemlik sınırlarında zeytinlik tapusu olan ya da ÇKS belgesine sahip müstahsillerin katılabileceği yarışmada son katılım tarihi 23.08.2019 tarihi diye belirlenmiş olup başvurular Gemlik Ticaret Borsasına yazılı olarak yapılacaktır.  Numunelerle başvuracak olan katılımcılar, belirlenen kurallarla değerlendirmelerin sonucunda seçilecek olan birinci, ikinci ve üçüncü dereceye giren numune sahiplerinin 250 kg zeytinleri açık artırmayı hak kazanacaktır. Ayrıca dereceye giren katılımcılar 1 Eylül 2019 Pazar günü festivalde açıklanıp plaket ile ödüllendirilecektir.

Katılımın yüksek olması beklenen bu önemli yarışmanın Gemlik Zeytini tanıtımı için önemli yere sahiptir. Yarışmaya başvuran katılımcılar tüm detaylara ve başvuru formuna www.gemliktb.org.tr adresinden ve muhtarlıklar ulaşabilirler.

(Son Güncelleme: 15 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir