Yer altı çöp konteynırları temizleniyor
Yer altı çöp konteynırları temizleniyor

Yer altı çöp konteynırları temizleniyor

Yer altı çöp konteynırları temizleniyor

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yer altı çöp konteynırlarını dezenfekte etti. Bu işlem sonrası konteynırlar mikroplardan arınırken çevre temizliği ve bu noktaları kullanan Gemliklilerin mikrop ve çeşitli zararlılara karşı korunması sağlandı.

Temizlik İşleri Ahmet Dedetürk’ün yerinde incelediği dezenfekte işlemleri Gemlik’in çeşitli noktalarındaki konteynırlarda devam etti. Temizlik faaliyetlerinin düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, konteynır temizliğine önem verdiklerini belirterek “özellikle sıcak havalarda konteynırlarda biriken atıkları hızla toplamaya önem veriyoruz. Bu atıkların hem sokaklarımızda kirlilik meydana getirmemesi, hem de hemşerilerimizin sağlığına olumsuz etkilerde bulunmaması için çalışmalarımızı da belirli aralıklarla gerçekleştiriyoruz. Gemliklilerden de çevre temizliğine özen göstermelerini, çevrelerini temiz tutmalarını rica ediyoruz. Bu caddeler ve sokaklar hepimizin. Hep birlikte temiz ve huzurlu bir Gemlik’te yaşamaya devam edelim” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 4 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir