U 19 VE U 15 KURALARI ÇEKİLDİ
U 19 VE U 15 KURALARI ÇEKİLDİ

U 19 VE U 15 KURALARI ÇEKİLDİ

U 19 VE U 15 KURALARI ÇEKİLDİ

 

Bursa Amatör Kulüpler Federasyonu U19 ve U15 yaş kura çekimi Ördekli Kültür Merkezinde yapıldı.

U 19 yaş grubu 1. Kümede mücadele edecek olan Gemlikspor’un yanı sıra 2. Kümede mücadele edecek Çotanakspor da kuraya girdi. 15 yaş grubunda Gemlik Belediyespor, Vefaspor ve Zeytinspor’un grupları belli oldu.

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine futbol il temsilcisi Mustafa Beşen, genel sekreter Kenan Uyarlık, genel müdür Sefer Çoşkun, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü, başkan yardımcısı Kazım Akçay, Tffhgd Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, il hakem kurulu başkanı Recep Kayın, il tertip kurulu üyeleri ile ligde yer alan takımların başkanları, antrenörleri ve sporcuları katıldı.

RAKİPLERİMİZ;

U19 1. Kümeden elit kümeye çıkmak adına mücadele edecek Gemlikspor, Gürsu Belediyespor, Vatanspor, İznikspor, Doğugücü Spor, Gençlergücü Spor ve Namık Kemal Spor ile eşleşti.

U19 2. Kümede mücadele edecek Çotanakspor ise; Demiryoluspor, Gürsu Yenidoğan Spor, Çekirgespor, Ahmet Paşa Spor, Selim Spor ve Demircispor ile eşleşti.

U 15 Elit Kümede mücadele edecek olan Gemlik Belediyespor ise; Gazipaşa Spor, Kestel Belediyespor, Zaferspor, M.Kemal Paşa Spor, Y. Selim G.Birliği, Fethiye İdman Yurdu ve Orhangazi F.K. ile eşleşti.

U 15 Klasman grubunda mücadele edecek Gemli takımları Vefaspor ve Zeytinspor ise aynı grupta yer aldı. Gemlik takımları Samanlıspor, Çağlayanspor, Panayırspor, Yıldırım Ayyıldızspor, Orhangazi Gençlerbirliği ve Baharspor ile karşılaşacak.

Kura çekiminde Gemlik ten geçen sezon gurubunda şampiyon olan U15 1.Kumede mücadele edecek olan Gemlik Altınayak Spor .

GEMLİK ALTINAYAK SPOR
GÜRSU BELEDİYE
NAMIK KEMAL
ÇELEBİ MEHMET
YENİŞEHİR BELEDİYE
TUNA GENÇLİK
K.BALIKLI BAŞAK
FİDYE KIZIK

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir