Gemlik Ticaret Borsası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı
  Gemlik Ticaret Borsası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

  Gemlik Ticaret Borsası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

    Gemlik Ticaret Borsası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Gemlik Ticaret Borsası Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkan Yardımcısı Sinan Turan  başkanlığında borsa binasında yapıldı. Toplantıya meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Temmuz ayı meclis toplantısında açılışında konuşan Meclis Başkan Yardımcısı Sinan Turan, daha sonra meclis üyelerine gündem maddelerini okudu.

2019 yılı Haziran Ayı Mizan cetveli ve Bütçe Takip çizelgesi, Meclis üyelerine okunarak müzakeresi yapıldıktan sonra oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu’ndan gelen talebi değerlendiren meclis üyeleri okulun ihtiyacı olan ses sisteminin alınmasına oy birliğiyle karar verdi. Toplantının diğer gündem maddesi olan Gemlik Zeytin Festivali hakkında konuşan Turan, kentimizin ve zeytinimiz tanıtımı için festivalin çok önemli olduğunu ve gereken desteğin verilmesi gerektiğini söyledi. Kent Konseyi tarafından gönderilen talepler meclis üyeleri tarafından müzakeresi yapıldı ve taleplerin karşılanması konusunda belirlenen bütçe ile Yönetim Kurulu’na yetki verildi.

Toplantının sonlarında Genel Sekreter tarafından Cuma Günü faaliyete başlayan Türkiye Ürün İhtisas Borsası hakkında meclise bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Gemlik Zeytini lisanslı depoculuk konusunda da Bakanlığın gerekli izinleri verdiği ve fizibilite çalışmalarına başlandığının da bilgisi meclis üyelerine verildi.  Toplantı kapanışında sözlerine devam eden Turan borsa olarak faaliyetlerimize dolu dizgin devam edip Gemlik Zeytinini daha yukarılara çıkarmayı amaçlarından olduğunu yineleyerek tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir