İYİ Parti yönetimi GTSO’yu ziyaret etti
İYİ Parti yönetimi GTSO’yu ziyaret etti

İYİ Parti yönetimi GTSO’yu ziyaret etti

İYİ Parti yönetimi GTSO’yu ziyaret etti

İYİ Parti Gemlik İlçe Yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.
İYİ Parti İlçe Başkanlığına atanan Ertuğrul Yavuz’un yeni yönetiminin Genel Merkez tarafından onaylanmasından sonra STK’a yaptıkları ziyaretlerden ilki Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’na oldu.
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Başkan Yardımcısı Semih Aşkın, yönetim kurulu üyeleri Hasan Hamaloğlu, Fatih Buluk ve Sayman üye Şefik Yılmaz tarafından karşılanan İYİ Parti Gemlik ilçe yöneticileri GTSO yöneticileriyle tanıştılar.
İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, yeni yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarını gezerek yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttıklarını belirterek, “Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez kurumlarıdır. Bunun için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ilçe ve yurt sorunlarını çözeceklerdir. Bu görev bana verildikten sonra Gemlik’te iş aleminin en büyük kuruluşu olarak sizi ziyaret etmek istedik.” dedi.
GTSO Yönetim kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ise İYİ Parti Başkanı ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, şunları söyledi:
“Siyasi Partiler ve Sivil Toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazıdır. Birlikte Gemlik’in sorunlarını çözmek için çalışacağız. Zor bir görev üstlendiniz. Allah yardımcınız olsun. Bu bir bayrak değişimidir. Partileri, STK’lara hareket getirir, canlılık getirir.Büyük şirketlerin CİO’ları 8 yıldan fazla görev yapmıyorlar. Çünkü ondan sonra bir yenilik ortaya konamıyor. Aynı döngü devam ediyor. Bizler de buna alışmalıyız.Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de üyelerimizi ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor ve çözümler bulmaya çalışıyoruz. Siyasi Partilere aynı mesafede duruyoruz. Hepimiz Gemlik için Türkiye için ailelerimiz için çalışıyoruz. Herkes elinden geleni yaptığında sorunlar çözülür.”
Toplantıda söz alan Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ise GTSO’yu temsilen gittiği Kardeş şehir Novadari’den yeni döndüklerini belirterek, orada Gemliklilere karşı gösterilen misafirperverliği anlattı.
Yıldırım, “Bizleri bir an bile yalnız bırakmadılar. 3 eski belediye başkanı orada biraya gelebiliyor. Bu durum biz de olmuyor. Bu dikkatimi çekti. İnşallah bizler de onlara aynı ilgiyi gösteririz.” dedi.

(Son Güncelleme: 31 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir