Gemlik Belediyesi STK’lar ve muhtarları yönetime katıyor
Gemlik Belediyesi STK’lar ve muhtarları yönetime katıyor

Gemlik Belediyesi STK’lar ve muhtarları yönetime katıyor

Gemlik Belediyesi STK’lar ve muhtarları yönetime katıyor

Gemlik Belediyesi’nin 2020 – 2024 döneminde gerçekleştireceği hizmet ve çalışmaların kent paydaşları ile görüşüldüğü Stratejik Plan Toplantısı Ramada Otel’de gerçekleşti.

Toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, muhtarlar ve Gemlik Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri katıldı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın sunumu ile açılan toplantıda GZTF Analizi olarak bilinen, araştırma konusunun güçlü yönleri, zayıf yönleri, karşı karşıya kaldığı tehditler ve sahip olduğu fırsatlar katılımcılar tarafından görüşüldü. Katılımcılar kendilerine verilen kâğıtlara bu konu başlıklara ilişkin düşüncelerini yazarak Başkan Sertaslan ile paylaştı. Daha sonra söz alan katılımcılar görüşlerini şekilde ifade ettiler.

“Projelerimizi sizlerin görüşleri ile hayata geçireceğiz”

Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, stratejik planın kanunla düzenlendiğini hatırlatarak beş yıl boyunca gerçekleşecek çalışmalarda izlenecek yolun belirleneceğini söyledi. Başkan Sertaslan konuşmasını şöyle sürdürdü, “sizlerin bize tavsiyeleri ile bütçemizle uyumlu çalışmaları gerçekleştireceğiz. Daha önce daire müdürlerimiz ile bir araya geldik. Gemlik Belediyesi kadroları olarak bu plana bağlı hareket edeceğiz. Planın kopyala yapıştır şeklinde hazırlanmasını istemiyoruz. Seçim döneminde Gemlik’i Marmara’nın incisi zeytinin başkenti yapmak istediğimizi söylemiştik. Amaçlarımız ve seçim döneminde hemşerilerimizin beğenisine sunduğumuz “Gemlik’e Uğurlu Projeler”in de yine sizlerin görüşlerini alarak hayata geçmesini hedefliyoruz. Tüm plan ve projelerimizi paydaşlarımız olan sizlerle görüşecek, Gemliklilerin düşüncelerini dikkate alarak ilçemizin önümüzdeki beş yılını birlikte planlayacağız. Gemlik’i el birliği ile beş yıl sonraya taşıyacağız.”

(Son Güncelleme: 17 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir