Belediyede “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı
Belediyede “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı

Belediyede “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı

Belediyede “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı

Gemlik Belediyesi, Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) ile Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve Başkan Yardımcısı Bayram Demir’in yanı sıra Tüm Bel-Sen Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Sami Yıldız, Tüm Bel-Sen Gemlik Temsilcisi Mustafa Yuşan ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

“Başkanımız emekçilerin yanında”

İmzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi üzerine konuşan Tüm Bel-Sen Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Sami Yıldız “Belediye Başkanımızın emekçilerin yanında olması bizi mutlu ediyor. Emeğe ve insana olan saygısını takdirle karşılıyoruz. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a ve Başkan yardımcımız Bayram Demir e desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Emekçinin her zaman yanındayız”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise anlaşmadan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “belediyemizin içinde bulunduğu maddi açıdan zor şartlara rağmen emek cephesinde, emeğiyle geçinen arkadaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sendika ve belediyemiz arasında imzalanan bu sözleşme hem ekonomik hem de sosyal anlamda örnek teşkil edecek bir sözleşme oldu. İnanıyorum ki emekçi kardeşlerimizin yanında olarak daha barışçıl ve özgürlükçü, daha demokratik bir Türkiye oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

(Son Güncelleme: 17 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir