Gemlik 15 Temmuz'da Tek Yürek
Gemlik 15 Temmuz'da Tek Yürek

Gemlik 15 Temmuz’da Tek Yürek

Gemlik 15 Temmuz’da Tek Yürek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Gemlik’te de bir dizi etkinlikle kutlandı. Sabah Şehitlik ziyareti, öğlen Asım Kocabıyık Camiinde yapılan mevlit programı ile devam etti.

Demokrasi Yürüyüşü

Akşam etkinlikleri ise 15 Temmuz etkinlikleri Gemlik Atatürk Stadyumu önünden Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanına yapılan yürüyüş ile başladı. Yürüyüşe Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, STK, dernek ve kurum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehteran takımı eşliğinde yapılan yürüyüş sonrasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında etkinlikler düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın hatim duasıyla devam etti. Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy’un konuşması, şiir sunumu ve bayrak gösterimi ile süren programda,  Kahramanlık Türkülerini seslendirildi. Sinevizyon gösterisi ve tasavvuf musikisi ile devam etti.

(Son Güncelleme: 15 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir