Bayda'dan 15 Temmuz Açıklaması
Bayda'dan 15 Temmuz Açıklaması

Bayda’dan 15 Temmuz Açıklaması

Bayda’dan 15 Temmuz Açıklaması

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar,  15 Temmuz  Demokrasi  ve Milli birlik günü ile alakalı yazılı açıklamada bulundu.

Baydar açıklamasında, “Atillanın Evlatlarının  yetiştiği;Peygamber Ocağı olarak adlandırdığımız, asırlar boyunca büyük Kahramanlık hikâyeleri yazan, tüm dünyanın korktuğu Şerefli Türk Ordusunun içerisinde dış mihrakların kuklası olan bir grubun gerçekleştirdiği girişimi tüm askerlerimiz ve silahlı kuvvetlerimiz için genelleştirmek ordu-millet kültürüne sahip olan milletimizin değerlerine hakaret etmek olduğu unutulmamalıdır. Anadolu’yu bize yurt yapan, Bursa’yı, Edirne’yi, İstanbul’u fetheden, Çanakkale’de imanlı göğsünü yedi düvele siper eden, milli mücadelede düşmanı denize döken bu ordudur.

15 Temmuzda Hasan Tahsinler Şehit Ömer Halisdemirler’in bedeninde adeta tekrar dirilmiş Sakarya’dan Kocatepe’ye sel misali akanların torunları bu defa ihanete karşı meydanları doldurmuştur. Dün yedi düvel ve işbirlikçilerine karşı istiklali için istikbalini hiçe sayan bu necip milletin mensupları aynı ruh ile bu gözü dönmüş ihanet çetesine karşı bedenini siper etmiş ama namusunu çiğnetmemiştir. 15 Temmuz da bir kez daha görülmüştür ki Türk Milleti kurmak için gazi olduğu cumhuriyetini yaşatmak için şehit olmaktan geri durmayacaktır.

Fethullahçı Terör Örgütüne karşı çok eski tarihlerden beri mesafeli ve karşı duruş sergilemiş olan Ülkücü Hareket  15 Temmuz 2016 gecesinde de bu ihanet çetesinin karşısında milletimizin yanında yer almıştır. Ülkü Ocakları olarak cunta girişiminden günümüze kadar geçen süreçte devletimizin temellerine ve milletimizin iradesine zarar vermeye çalışan mezkûr terör örgütünün işine yarayacak her türlü eyleme karşı olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi bir kez daha duyurmak isteriz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “En kötü demokrasi, en iyi darbe idaresinden daha evladır” sözü bizim temel düsturlarımızdan birisidir.

Ümit ediyoruz ki bu hain darbe girişimine teşebbüs eden, milletine kurşun sıkan, meclisini bombalayan tüm hainlerden gereken hesap sorulacak ve böylesi bir harekete bir daha kimse cesaret edemeyecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, bu alçak darbe girişimine karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü karalılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce Türk milletine şükranlarımızı arz ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık dileyerek hepsini ayrı ayrı minnetle anıyoruz.” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir