Yıldız; Unutulan Soykırım Tekrarlanır
Yıldız; Unutulan Soykırım Tekrarlanır

Yıldız; Unutulan Soykırım Tekrarlanır

Yıldız; Unutulan Soykırım Tekrarlanır

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız; 11 Temmuz 1995 yılında yaşanan Srebrenitsa Katliamı ile alakalı olarak bir basın açıklaması düzenledi. Başkan Yıldız yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi.

11 Temmuz 1995 yılında, Birleşmiş Milletler’in ‘güvenli bölge’ ilan ettiği Srebrenitsa’da BM Koruma Gücü askerlerinin gözlerinin önünde; kadın, erkek, genç, yaşlı demeden 8 bin 372 masumun hunharca katledilişinin üzerinden tam 24 yıl geçti. Böylesi insanlık dışı hadiselerin bir daha tekrarlanmaması için bu katliama dahli olan herkesin hak ettiği cezayı alması gerekir ve Srebrenitsa’da yaşanan soykırımı unutturmaya, hafife almaya veya inkâr etmeye yönelik girişimlere de asla izin verilmemelidir. Merhum Aliya İzzetbegoviç’in ifade ettiği gibi; “Ne yaparsanız yapın, ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır.” şeklinde konuşan Yıldız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ümmeti bölmeyin’ sözlerine istinaden de şunları söyledi.

Ümmet mi Kaldı?

‘Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız vakti zamanında sizi çok uyarmasına rağmen kendisine kulak vermemiş hem hocamıza hem de arkadaşlarınıza muhalefet etmiş ve yeni bir parti kurmuştunuz. Bu gün geldiğimiz noktada yaşattıklarınızı yaşıyorsunuz. 17 yıllık iktidarınızda ümmeti hiçbir zaman dert edinmediniz. Tam aksine ümmeti bu hale getiren Siyonist ve emperyalistlerin kayığına binerek tabiri caiz ise ekmeklerine yağ sürdünüz. Şayet derdiniz ümmet olmuş olsaydı Erbakan Hocamızın kurmuş olduğu D8‘leri gerçek manada aktif hale getirir sayılarını da artırırdınız. Sizin derdiniz ümmet değil partiniz ve menfaatlerinizdir. Ümmeti dert edinen ve ümmeti bir araya getirerek akan kan ve gözyaşını durduracak tek bir parti vardır o da Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir.’ diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir