Işık; Denizcilik Fakültesi İçin Dev Adım
Işık; Denizcilik Fakültesi İçin Dev Adım

Işık; Denizcilik Fakültesi İçin Dev Adım

Işık; Denizcilik Fakültesi İçin Dev Adım

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik’te Denizcilik Fakültesinin kurulması adına çalışmalarına devam ederken, Denizcilik Yüksek Okuluna Müdür atandığını müjdeledi.

Prof.Dr.Ali Rıza Yıldız’ın müdür olarak atandığını bildiren Işık; ”Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesinin gelişmesi adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Günü geldiğinde, bağımsız üniversite olması adına da altyapıyı sağlıyoruz. Denizcilik Yüksek Okulunun fakülte olabilmesi için atılması gereken adımlardan en önemlisi de dört yıllık bölümler açılmasıydı. Bu anlamda Gemlik’te iki bölüm daha açılacak. Müdürümüzün atanması tamamlandı, bundan sonraki adımda da öğretim görevlilerin atanması için ilana çıkmak olacak.  Tüm eksiklerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki sene öğrencileri almayı hedefliyoruz” dedi.

Denizcilik Dört Bölüme Çıktı

Gemlik Yerleşkesinde; Denizcilik İşletmeleri Bölümü, Lojistik Yönetimi Bölümü, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü ve Gemi Makineleri işletme Mühendisliği Bölümü yer alacak. Fakülteleşme adına önemli bir adım olan bölümlerin açılmasının, bölgede yerel üniversitenin önünü açacağı düşünülüyor.

Işık’tan Teşekkür

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, emeği geçenlere teşekkür ederek; ”Gemlik gibi önemli bir ilçenin bu adımları bir an önce atması gerekiyor. Bu anlamda da bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda bizlere destek olanlara ve Üniversite yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 10 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir