Alparslan Ilmaz Gemlik Vefaspor'da
Alparslan Ilmaz Gemlik Vefaspor'da

Alparslan Ilmaz Gemlik Vefaspor’da

Alparslan Ilmaz Gemlik Vefaspor’da

Bursa Süper Amatör Kümede Gemlik’i temsil edecek olan Vefaspor, geçtiğimiz yıl Mustafa Kemal Paşa Kulübünde kaptan olarak görev yapan Alparslan Ilmaz’ı kadrosuna kattı.

Yeni sezonda Gemlik Vefaspor formasını giyecek olan tecrübeli stoperin, birikimleriyle Gemlik ekibine önemli katkı sağlaması bekleniyor. Oynadığı takımlarda da, defansı yönetmesi ve yerinde müdahale özellikleri ile dikkat çeken Ilmaz’ın, ilk defa Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Vefaspor için önemli bir katkı olacağı üzerinde duruluyor.

Alpaslan İLMAZ Kimdir?

1989 doğumlu olan Alpaslan futbol kariyerine 2001 yılında Yalova Safran Spor kulübünde başlamıştır. Çeşitli yaş kategorilerinde forma giydikten sonra bölgesinin en değerli takımı olan Yalovaspor’a transfer olmuştur. 3 sezon kırmızı-yeşil forma altında ter döken İlmaz, Yalova bölgesinde Çınarcık Belediyespor, Tavşanlı Belediyespor, Çiftlikköy Belediyespor, Termal Belediyespor ve Teşvikiye Belediyespor formalarını da giymiştir. Bir dönem il dışında Fatsa Belediyespor forması da giyen Alpaslan, geçtiğimiz dönem Bursa süper amatör küme ekiplerinden Mustafa KemalPaşa Spor kulübünde forma giymiştir.

(Son Güncelleme: 10 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir