Gemlik Belediyesi’nin temizlik hamlesi sürüyor
Gemlik Belediyesi’nin temizlik hamlesi sürüyor

Gemlik Belediyesi’nin temizlik hamlesi sürüyor

Gemlik Belediyesi’nin temizlik hamlesi sürüyor

Gemlik sokaklarında düzenli temizlik devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Gemlik’in çeşitli sokaklarında gerçekleştirdiği yıkama işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Düzenli olarak temizlik ve yıkama işlemlerini sürdüren Gemlik Belediyesi ekipleri, sokaklarda toz, çöp, kalıntı gibi nedenlerle çevre kirliliği oluşmasını engelliyor.

Yaz aylarında yoğun olarak sokak temizliği ile haşerelerin önlenmesine yönelik talepler aldıklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilaçlamaların yanı sıra temizlik çalışmaları ile kirlilik ve haşerelerin önüne geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

“Temizlik çalışmalarımız artarak sürecek”

Başkan Sertaslan düzenli olarak devam eden temizlik işlemleri ile ilgili şöyle konuştu, “Sahip olduğumuz tatil beldelerimiz ile yaz aylarında nüfusumuz neredeyse iki katına çıkıyor. Gemlik bu dönemlerde iki yüz binden fazla insanı misafir ediyor. İlçemizin turizmine büyük katkısı olan bu durum beraberinde temizlik işlerinde de hassas ve yoğun çalışmamızı gerektiriyor. Gemlik Belediyesi olarak tatil bölgelerimizden başlattığımız çöp konteynırı temizliklerini bütün mahallelerimizde yaygınlaştırırken cadde ve sokak temizliklerimiz de artarak devam ediyor. Özverili çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlıklı ve düzenli bir ilçede yaşaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Gemlik’in temizlik ve güzelliğine ilişkin çalışmalarımız önümüzdeki aylarda da mevsimin ihtiyaçlarına göre devam edecek.”

(Son Güncelleme: 9 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

1 yorum

  1. Bence göstermelik. Eşref dinçer mah. oturuyorum. sokaklarımız çöpten geçilmiyor. whatsapp tan yazmamıza rağmen değişen bir şey yok. lütfen yalan haber yapmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir