GTSO'dan Şeref Plaketi
GTSO'dan Şeref Plaketi

GTSO’dan Şeref Plaketi

GTSO’dan Şeref Plaketi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası odaya  kayıtlı 40 yılını doldurmuş üyelerine  Oda Yönetim Kurulunun  aldığı karar ile şeref plaketi verilmeye başlandı.
İlk etapta , Sınırlı Sorumlu Gemlik Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi , Nuri Berkay KUMLA ve Sınırlı Sorumlu 72 Sayılı Gemlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulumuzca ziyaret edildi.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı; Paşa Ağdemir, Başkan Vekilleri; Abdullah Kavlak, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan , Şefik Yılmaz, Fatih Buluk, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Genel Sekreter Agah Arda ve Kalite Akreditasyon Sorumlusu  Pınar Akın katıldı.
Sınırlı Sorumlu Gemlik Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt AVCI ” Hepiniz hoş geldiniz. Burada hep beraber olmaktan dolayı mutlu olduk. Sivil toplum örgütlerinin bir araya gelmeleri, istişare etmeleri özlediğimiz şeyler. Belediye, biz hep birlikte çalışmalıyız.’ dedi. Konuya ilişkin konuşan Başkan Ağdemir ise” Bizlerde kurum olarak her türlü hizmetin içinde olmaktan diğer kurumlarla sorunların çözümü noktasında istişare etmekten mutluluk duyarız. Kapımız herkese sonuna kadar açık. “dedi

Nuri Berkay KUMLA (Pak Otel) üyemizi ziyaretde, Otel Müdürü Sıddık KAYHAN, Odamız ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Ağdemir ise yaptığı konuşmada “Nuri Berkay KUMLA Beyfendi Gemlik’te yıllardır turizme hizmet ediyor. Gelen misafirlerimizi ağırlıyor. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Gemlik’te turizmin gelişmesi için ilgili kurum ve kuruluşların daha çok çaba harcanması gerekiyor. Turizm dinamiklerinin arttırılması, yeni değerler yaratılması Gemlik için elzemdir.” dedi
Sınırlı Sorumlu 72 Sayılı Gemlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İbrahim DEMİR Oda ziyareti dolayısıyla memnuniyet duyduklarını belirttiler. GTSO BaşkanI Ağdemir yaptığı konuşmasında “ Marmarabirlik Ülkemizin büyük bir değeri. Zeytin ve Zeytin yağı ihracatında rekor üstüne rekor kırdı. Marmarabirlik dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu yolda başarılarının devamını diliyorum.”dedi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa AĞDEMİR ise yaptığı konuşmasında ‘Her bir üyemiz bizim için son derece önemli ve de kıymetlidir. Her fırsatta onların sorunlarını dinlemek, çözüm üretmek için ziyaret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu vesile ile de Oda Üyeliği 40 yılı aşan üyelerimizi onurlandırmak, hal hatırını sormak ve onları bir plaketle onurlandırmak istedik.
Bizlerde sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Hizmet çıtamızı daha da yukarılara taşımak, siz değerli üyelerimize daha kaliteli hizmetler sunmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. İş hayatınızda sizlere daha nice 40 yıllar diliyoruz. İşlerinizde bol kazanç ve başarılar diliyorum’ dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir