İlkadım Anaokulunda Coşkulu Yılsonu
İlkadım Anaokulunda Coşkulu Yılsonu

İlkadım Anaokulunda Coşkulu Yılsonu

İlkadım Anaokulunda Coşkulu Yılsonu

Gemlik’te bir yıl önce okul öncesi eğitime başlayan ve kısa sürede ailelerin büyük beğenisini kazanan ilkadım anaokulu yıl sonu programını geniş katılımla Asım Kocabıyık Kültür merkezinde gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Yelda Baykız’ın yaptığı ve Okul kurucularından Kübra Selçuk ve Ece Gündoğdu  ile öğretmenlerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yıl sonu etkinliğine öğrenci velileri ve aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerin hazırladıkları yıl sonu gösterilerinin sunulduğu programda mezuniyet belgeleri de katılımcılar tarafından verildi.

Okul kurucularından Kübra Selçuk ve Ece Gündoğdu ,”Okulumuzda yıl sonu gösterileri gelenek haline geldi. 2018-2019 dönemi  mezunlarımızın mutluluğuna aileleri ile birlikte ortak olmak güzeldi. Okul olarak her zaman yeniliklerin öncüsü olduk. Heyecanımız ilk günkü gibi devam ediyor. Gördük ki değerli velilerimizde evlatlarının yaptıkları gösterilerden oldukça memnun kaldılar. Öğrenci ve velilerimiz ile çok sayıda aile büyüğümüz programdan oldukça memnun ayrıldılar” dediler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir