Başkan Sertaslan Gemlikliler ile buluşuyor
Başkan Sertaslan Gemlikliler ile buluşuyor

Başkan Sertaslan Gemlikliler ile buluşuyor

Başkan Sertaslan Gemlikliler ile buluşuyor

Salı ve Cuma günleri düzenlenen halk günlerinde Gemlikliler önceden randevu almadan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile görüşerek talep ve önerilerini aracı olmaksızın başkana ulaştırıyor.

Gemlik Belediyesi vatandaşları yönetime katan, Gemliklilerin düşüncelerini faaliyetlere etkili kılan çalışmalara Halk Günü uygulaması ile devam ediyor. Haftada iki kez Salı ve Cuma günleri saat 13.00 – 17.00 arasında düzenlenen halk günlerinde belediyeye gelen Gemlikliler, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile görüşerek çeşitli konulardaki fikirlerini başkan ve yöneticilere doğrudan ulaştırıyor.

Başkan Sertaslan, “Gemlik’i hep birlikte yönetelim”

Halk günlerinin Gemliklileri belediye yönetimine katma ve düşüncelerini hayata geçirme konusunda önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Sertaslan, “bizler hemşerilerimizin yaşadığımız kentte daha etkin olmalarını arzu ediyoruz” dedi. Sertaslan konuşmasını şöyle sürdürdü; “bürokrasi ülkemizde çoğu zaman ağır ve aksak işleyen bir kurum. Yurttaşlarımızın en büyük şikâyetleri devlet kademelerine kolayca ulaşamamak ve ihtiyaç duydukları hizmetleri hızlıca gerçekleştirememek oluyor. Bizler bu ağır bürokrasiyi ortadan kaldırmak adına hem iletişim kanallarımızı genişlettik hem de Halk Günü ile kapılarımızı ardına kadar vatandaşlarımıza açtık. Yurttaşlarımız bize sosyal medya üzerinden, Whatsapp ihbar hattımızdan ve çağrı merkezimizden kolayca ulaşabilir. Doğrudan bizimle görüşmek isteyenler de Salı ve Cuma günleri öğleden sonra gelerek sırayla görüşmelerini gerçekleştirebilir. Halk günlerinde hemşerilerimizi belediyemize davet ediyoruz. Gemlikliler ilçemizin yönetiminde daha etkin olsunlar, düşüncelerini ve taleplerini bizlere daha kolay ulaştırsınlar, barışın ve huzurun kentinde ilçemizi hep birlikte yönetelim.”

(Son Güncelleme: 17 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir