KARSINI ÖLDÜREN KOCAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
BURSA'DA CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKARAK KARISINI ÖLDÜREN SANIK, AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI. (İHA/BURSA-İHA)

Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet 

Gemlik’te Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet

Gemlik’te  cezaevinden izinli çıkarak karısını öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.
Geçen yıl mayıs ayında meydana gelen olayda, 2013 yılında Gemlik’te simitçi cinayetinin faili Mehmet Hanifi Alparslan (36), cezaevinden izinli olarak çıkıp, eşi Çiğdem Alparslan’ı (35) 19 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından Alparslan tutuklandı.
Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açılan Mehmet Hanifi Alparslan, son kez hakim karşısına çıktı. Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya sanık Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Son sözleri sorulan Alparslan, “Daha önceki ifadelerimi tekrarlıyorum. Eşimi ben öldürdüm, kabul ediyorum. Eşim ile biz küs değildik. Uzaklaştırma cezamın bitmesine iki gün vardı. Onlar beni eve çağırdı. Ben oraya barışmak için gitmedim” dedi.
Sanık akıllı çıktı
Öte yandan Adli Tıp Kurumu’ndan alınan rapor, mahkeme başlangıcında okundu. Rapora göre, sanık akıllı çıktı. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın ağırlaştırılmış müebbet ile cezalandırmasını ve hiç bir indirim uygulanmamasını istedi. Kısa bir aranın ardından mahkeme heyeti sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

(Son Güncelleme: 14 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!   Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir