Gemlik protokolü namaz çıkışı bayramlaştı
Gemlik protokolü namaz çıkışı bayramlaştı

Gemlik protokolü namaz çıkışı bayramlaştı

Gemlik protokolü namaz çıkışı bayramlaştı

Gemlikliler ilçe protokolünün bir araya geldiği bayramlaşma programı Asım Kocabıyık Camii’nde, bayram namazı çıkışında gerçekleşti. Gemlikliler ile protokol üyeleri cami avlusunda bayramlaştı.

Resmi bayramlaşma programına Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Garnizon Komutanı Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Gemlik Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen, Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman, Gemlik Müftüsü Mehmet Reşat Şavlı, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerde Gemlikliler ile sürekli bir arada olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, resmi bayramlaşma programının vatandaşla bir araya gelmek ve kısa süreli de olsa Gemliklileri dinlemek adına önemli olduğunu söyleyerek “hemşehrilerimizin gerçekleştirdiğimiz Ramazan etkinliklerinden memnun kalmış olmalarını arzu ediyoruz. Gelecek Ramazan’ımıza, bayramlarımıza, özel günlerimize yönelik çalışmalarımız hız kesmeden sürecek. Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir