Gemlik Belediyesi’nden yüzlerce çiçek kabirlere dikilecek
Gemlik Belediyesi’nden yüzlerce çiçek kabirlere dikilecek

Gemlik Belediyesi’nden yüzlerce çiçek kabirlere dikilecek

Gemlik Belediyesi’nden yüzlerce çiçek kabirlere dikilecek

Gemlik Belediyesi, bayramda vatandaşların kabirlere dikmesi için yüzlerce çiçeği ücretsiz olarak mezarlık girişlerinde yurttaşlarımızın kullanımına sundu.

Gemlik Belediyesi son dönemde dikkat çeken sosyal faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatıyla ateş çiçeği, horoz ibiği gibi çeşitli cinslerde yüzlerce çiçeği Gemlik merkezinin yanı sıra Kumla, Umurbey ve Kurşunlu’daki mezarlık girişlerine yerleştirdi. Gemlikliler bayramda gerçekleştirecekleri mezarlık ziyaretlerinde çiçekleri ücretsiz temin ederek yakınlarının kabirlerine dikebilecek.

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, belediyeciliğin yalnızca altyapı, temizlik ve yapılaşmadan ibaret olmadığını, belediyelerin vatandaşların tüm ihtiyaç ve arzularına cevap vermesi gerektiğini söyledi. “Vefat etmiş yakınlarını ziyaret eden hemşehrilerimiz özlemlerini hediye ettiğimiz çiçeklerle bir nebze olsun hafifletsin istedik” diyen Başkan Sertaslan “yurttaşlarımız ettikleri dualarda bizleri de anar ve yüce rabbimize bizler için de iyi dileklerde bulunurlarsa bizlere yeter de artar. Yüce Allah bize güç ve kuvvet verdikçe bizler de Gemlik’imiz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 3 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir