Borusan, Gemliklilerle İftar Sofrasında Buluştu 
Borusan, Gemliklilerle İftar Sofrasında Buluştu 

Borusan, Gemliklilerle İftar Sofrasında Buluştu 

Borusan, Gemliklilerle İftar Sofrasında Buluştu

Borusan ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile her yıl düzenlenen geleneksel halk iftarı Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kalabalık bir katılımla gerçekleşti. İftara Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ve Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu ile beraber Borusan Holding yöneticileri katıldı.

Türkiye’nin güçlü sanayi kuruluşu Borusan, en önemli üretim alanlarından biri olan Gemlik’i sosyal, kültürel ve eğitim odaklı yatırımlarıyla desteklemeye devam ediyor. Borusan’ın Gemlik Belediyesi işbirliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlediği halk iftarı bu yıl da Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda beş binden fazla kişiyi bir araya getirdi.

Gemliklileri buluşturan iftara Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, Borusan Grubu yöneticileri, Gemlik Kaymakamı Kemal İnan ve Gemlik Belediye Mehmet Uğur Sertaslan, GemlikTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, eski belediye başkanlarından Refik Yılmaz ve  Mehmet Turgut katıldı.

Kur’an dinletisi ile başlayan iftar, yemek duası ile devam etti.

İftardan önce yaptığı konuşmada, mutlu olmanın, gülümsemenin önemine vurgu yapan Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu şunları dile getirdi:

“Moral gücümüzün artması, hayatımızdaki zorluklarla çok daha kolay çok daha rahat mücadele edebilmemizi sağlıyor. Mutlu olmaya, paylaşmaya, dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ramazanlar bunun için bir vesile,” diyerek Gemliklilere anlamlı bir bayram mesajı verdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir