Elazığlılar Derneği’nden Gemlik Belediyesi’ne Ziyaret
Elazığlılar Derneği’nden Gemlik Belediyesi’ne Ziyaret

Elazığlılar Derneği’nden Gemlik Belediyesi’ne Ziyaret

Elazığlılar Derneği’nden Gemlik Belediyesi’ne Ziyaret

Gemlik Elazığlılar Derneği Başkanı Tolga Güzel ve yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette ülkemizin farklı bölgelerinden Gemlik’e gelip burada yaşayan ve çalışan vatandaşlarımızın ilçemize katkılarından, hemşerilik ve kentlilik bilincinden ve önümüzdeki dönem bu konularda gerçekleşecek faaliyetlerden konuşuldu.

“Gemlik’in sosyal hayatına renk katacağız”

Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Tolga Güzel, yeni ve genç bir ekiple dernek yönetimine geldiklerini belirterek belediye ile Gemlik’e faydalı çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini belirtti. İlçemizde taş üstüne taş koyan, Gemliklilere hizmet eden herkesi destekleyeceklerini belirten Güzel, Elazığlılar Derneği’nin sosyal faaliyetlerle anılan, Elazığ kültürünü Gemlik ile bağdaştıracak, Gemlik’in sosyal hayatına renk katacak bir dernek olması için çalışacaklarını belirtti.

“Gemlik sevgisi bizi bir araya getiriyor”

Gemlik’te Türkiye’nin yedi bölgesi ve 81 ilinden 110 bini aşkın yurttaşın kardeşçe yaşadığını dile getiren Başkan Sertaslan ise, hemşehri derneklerinin ilçemiz sosyal hayatına katkı sağladığını, buralarda çeşitli bölgelerden gelen insanların kendi kültürlerini muhafaza ederek Gemlik’e uyum sağladığını, Gemlik’in gelişmesine katkı sağladıklarını dile getirdi. Derneklerin talep ve ihtiyaçlarını önemsediklerini kaydeden Sertaslan, “Hemşehri dernekleri ilçemizin önemli konularından biridir. Bizler konuya sosyal ve kültürel açıdan yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımız tabii ki kendi coğrafyalarını ve kültürlerini unutmayacak, öte yandan ilçemizin de gelişip büyümesine katkı sağlayacaklardır. Hepimiz, Gemlik’e olan sevgimiz ile ayrım olmaksızın bir aradayız. Bu sevgimizi, kentimizi geliştirip çocuklarımıza daha güzel bir Gemlik bırakmak için kullanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 29 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir