Işık; "Çalışalım mı? Çatışalım mı?"
Işık; "Çalışalım mı? Çatışalım mı?"

Işık; “Çalışalım mı? Çatışalım mı?”

Işık; “Çalışalım mı? Çatışalım mı?”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, geçtiğimiz günlerde Gemlik Belediyesinin borçları ile alakalı asılan pankart ve sonrasında oluşan polemik ile alakalı açıklama yaptı. Gemlik adına ortak çalışma yapılmasının önemine değinen milletvekili, polemiklerin Gemlik’e zarar vereceğinin altını çizdi.

Işık; ”Gemlik Belediyesinin borçları ile alakalı branda Gemlik Cius AVM’ye asılmış. Eleştirilecek ve düzeltilecek çok yönü olsa da, biz bunu değil Gemlik’in geleceğini düşünmek zorundayız.

GEÇEN DÖNEM ÇOK SAYIDA HİZMET VE KAMULAŞTIRMA YAPILDI

Geçmiş dönemde Gemlik’e uzun yıllar gelmeyen hizmetler gelmiştir. Bunun karşılığından makul borçlar da olabilir. Gemlik Belediyesinin gelirleri ve kamulaştırma yoluyla belediyenin kazandığı taşınmazlar, bu borçların çok üzerindedir. Borç olarak gösterilen verilerin bir kısmı, Belediye’den henüz talep edilmemiş, olasılıklar üzerine düşünülen rakamlardır.

Gemlik’ten seçilmiş ve bölgeyi temsil eden milletvekili olarak, önceliğimi Gemlik için çalışmak olarak belirledim. Bu yönde de, çeşitli zamanlarda vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın talebi ile girişimlerde bulunduk, olumlu sonuçlar da aldık. Bu sonuçları almamızdaki en önemli unsur da Gemlik’te oluşan birlikteliktir.

GEMLİK SİYASİ POLEMİKLERE KURBAN EDİLEMEZ

Gemlik’te yaşanan polemikler ve algı yönetimi çatışmaya yol açar. Bu çatışma ortamı da Gemlik’e beraber çalışarak verilecek hizmetlerin önüne geçer. Gemlik’in değerler kazanması adına vermemiz gereken karar beraber çalışıp çalışmayacağımız yönünde olacaktır. İlçe hizmet bekliyor, kısır çekişmelere ayıracak zamanımız yok. Gemlik siyasi polemiklere kurban edilemez” dedi.

GEMLİK HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

Gemlik’in geleceği ve gelişmesi adına önemli planlarımız var. Bu anlamda da Gemlik’te ortak çalışma zaruretimiz var. Vatandaşlarımızın ve siyasilerin Gemlik adına duyarlı olmasını, ilçenin sorunlarını sahiplenmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. Işık, önümüzdeki dönemde Gemlik adına gelişmelerin olacağını da müjdeledi. Işık sözlerini telkinleri üzerine afişin inmesini de olumlu karşıladığını belirterek noktaladı.

(Son Güncelleme: 28 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir