Eşref Kolçak Vefat Etti
Eşref Kolçak Vefat Etti

Eşref Kolçak Vefat Etti

Eşref Kolçak Vefat Etti

Gemlik’te oturan ve önceki hafta evinde  rahatsızlanan sanatçı Eşref Kolçak Gemlik Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından 92 yaşındaki Eşref Kolçak’ın cenazesi ile alakalı ilerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Değerli sinema sanatçımız Eşref Kolçak 24/04/2019 tarihinde genel durum bozukluğu ve pnömoni tanısı ile Hastanemiz yoğun bakım ünitesine yatırıldı.18/05/2019 tarihinde hipoksik solunum yetmezliği+çokluorgan yetmezliği gelişen hasta solunum cihazına bağlandı.Yapılan tüm müdahalelere rağmen 26/05/2019 tarihinde saat 16.40’ta hayatını kaybetmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Kolçak Sağlığında yaptırdığı mezara defnedilecek

Gemlik’te 2 yıl önce vefat eden oğlu Harun Kolçak’ın cenazesinin ardından kendi mezarını da yaptırdığı Gemlik İlçe Mezarlığı’nda 9 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak’ın mezarının üzerine gömülecek.Kolçak sağlığında verdiği bir roportajında  “Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedilecek” demişti.

Kolçak’ın cenazesi Salı günü ikindi namazını müteakip Gemlik’ten defnedileceği öğrenildi.

Kolçak Sağlığında yaptırdığı mezara defnedilecek
Kolçak Sağlığında yaptırdığı mezara defnedilecek

 

(Son Güncelleme: 26 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir