Bölge Parkı türkülere doydu
Bölge Parkı türkülere doydu

Bölge Parkı türkülere doydu

Bölge Parkı türkülere doydu

Gemlik Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Bölge Park’ında düzenlenen Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu konseri dinleyicileri mest etti.

Ramazan ayı boyunca çeşitli gösteri ve etkinliklere ev sahipliği yapan Bölge Parkı, Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği içerisinde organize edilen Türk Halk Müziği Korosu konseriyle türkü severlere unutulmaz anlar yaşattı. Yaşar Yokuş’un şefliği, Seda Kara ve Şükrü Deviren’in sunumuyla gerçekleşen konserde, birbirinden güzel türküler seslendirildi. Korist ve solistlere zaman zaman eşlik eden vatandaşlar oyun havaları ile keyifli anlar yaşadı.

Yaklaşık iki saat süren konser “mavi yeleğin, gurbete gidişimdir, bir fırın yaptırdım, bahçelerde börül, çay elinden o yana” türkülerinden oluşan potpuriyle sona erdi.

Etkinlikler devam ediyor

Gemlik Belediyesi’nin Ramazan ayı içerisinde düzenlemiş olduğu programlar halkın beğenisi ile hız kesmeden devam ediyor. Gemlik Belediyesi’nin her akşam farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarında buluşan vatandaşlar, daha sonra Bölge Parkı’nda Karagöz ve Hacivat, Orta Oyunu, Aşuk ile Maşuk gibi gösterilere yoğun ilgi gösteriyor.

(Son Güncelleme: 26 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir