Ak Parti Eski Yönetiminden İftar Organizasyonu
   Ak Parti Eski Yönetiminden İftar Organizasyonu

Ak Parti Eski Yönetiminden İftar Organizasyonu

   Ak Parti Eski Yönetiminden İftar Organizasyonu

Gemlik AK Parti de görev yapan, teşkilatın 5.dönem kadroları Süteks Izgarada  iftarda buluştu. 5.dönem İlçe başkanı ve  Bursa Ak parti milletvekili meclis çalışmaları dolayısı ile iftar programına katılamayan  Zafer Işık  telefonla arayarak tüm dava arkadaşları ile selamlaştı.

Işık, “Gemlik teşkilatında  5.dönemde görev alan arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek Ak Parti’nin Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, 10 milyon üyesinin ve milyonlarca gönüldaşlarının bulunduğunu  ve İnsani Değerlerin konusu da tek bir kişi tarafından tesis edilemiyecegini, Herkesin birlikte çalışması gerektiğini Değerli şeylerin elde tutabilmek icin ancak takım çalışması ile  bir araya gelmesiyle yapılır” dedi.

Ak Parti eski ilçe başkanlarından avukat Necdet Yılmaz’ında katılığı iftar organizasyonunda bu mübarek günlerin hayırla geçmesini niyaz ediyoruz denildi.

(Son Güncelleme: 24 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir