Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor
Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Gemlik Belediyesi ramazanda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesi amacıyla Bölge Parkında organize ettiği birbirinden güzel Ramazan etkinlikleriyle ilçe halkına keyifli saatler yaşatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bölge Parkında kurulan meydanı ziyaret eden Başkan Sertaslan, vatandaşlar ve çocuklarla eski ramazanları yâd etti. Alana kurulan stantları da gezen Sertaslan, düzenlenen etkinlikler kapsamında Hacivat Karagöz orta oyunu ile Ateş Show gösterilerini izledi.

Etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Başkan Sertaslan, “Ramazan ayının ruhuna uygun gelenek ve kültürlerimize ait etkinliklerle eski ramazanları birlikte yâd ediyoruz. Her akşam iftardan sonra birbirinden farklı programlar ve etkinlikler var. Gemlik Belediyesi olarak unutulmaya yüz tutmuş olan Ramazan eğlencelerini halkımızla birlikte yaşıyoruz. Tüm halkımızı bölge parkında ki Ramazan etkinliklerimize bekliyoruz’’ diye konuştu.

Vatandaşlar, eski Ramazan akşamlarını aratmayan programların gerçekleşmesinde öncülük eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür etti.

 

 

(Son Güncelleme: 23 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir