Sokak İftarlarından Birisi daha Kurşun’luda gerçekleşti
Sokak İftarlarından Birisi daha Kurşun’luda gerçekleşti

Sokak İftarlarından Birisi daha Kurşun’luda gerçekleşti

Sokak İftarlarından Birisi daha Kurşun’luda gerçekleşti

Gemlik Belediyesi tarafından Ramazan ayında birlik, beraberlik ve paylaşım duygularını büyütmeye yönelik sokak iftarlarından yenisi Kurşunlu’da gerçekleşti.

Kurşunlu Mürsel Çağlar İlkokulu bahçesinde gerçekleşen iftara Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile yaklaşık beş yüz kişi katıldı.

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sertaslan, Kurşunlu halkının taleplerini dinledi. İftara katılanların ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Sertaslan vatandaşların taleplerini not aldı. Vatandaşlar, özelikle yaz aylarında nüfusu artacak ve tatilcilerin uğrak noktası haline gelecek Kurşunlu’da belediyenin daha etkin çalışmalar gerçekleştirmesini istedi.

“Özlediğimiz Gemlik’i bu sofralarda yaşıyoruz”

Gemlik Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarları hakkında konuşan Başkan Sertaslan, özellikle yaz aylarına gelen Ramazan günlerinde sokak iftarlarının daha keyifli ve anlamlı olduğunu söyleyerek Gemlikliler ile birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Başkan Sertaslan şöyle konuştu; “Mahallelerimiz kimi zaman dar sokaklara sıkışmış olsa da birlikte olmak ve paylaşmak adına oldukça uygun yerlere sahipler. Kimi zaman aynı sokakta, aynı apartmanda oturduğumuz komşularımızı bile tanımıyoruz. Kentlerimiz geliştikçe aramızdaki mesafeler de artıyor. Bizler bu güzel Ramazan ayının vesilesiyle hem komşuluk, hemşerilik bağlarımızı güçlendirmek hem de ilçemizin bereketini, bolluğunu paylaşmak istiyoruz. Bu sofralarda herkes önündeki ekmeği, suyu yanındaki ile paylaşıyor. Gençler yaşlılar karşılıklı oruç açıyor ve sohbet ediyor. Özlediğimiz Gemlik’i bu sofralarda yeniden yaşamaya başladık. Bizler barış, huzur ve kardeşliği ilçemizde tesis etmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

(Son Güncelleme: 22 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir