LİMAK ENERJİ ÇALIŞANLARI İFTAR’DA BULUŞTU
LİMAK ENERJİ ÇALIŞANLARI İFTAR’DA BULUŞTU

LİMAK ENERJİ ÇALIŞANLARI İFTAR’DA BULUŞTU

LİMAK ENERJİ ÇALIŞANLARI İFTAR’DA BULUŞTU

Limak Enerji Grubu, geleneksel olarak düzenlediği Ramazan buluşmalarında çalışanlarıyla Yalova’da iftar yaptı. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak aynı sofra etrafında buluşan Limak Enerji ailesi, birlik ve beraberlik mesajı vererek Ramazan’ın hayırlı geçmesini diledi.

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu, kurum aidiyetini pekiştirmek ve mübarek Ramazan Ayının getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla her yıl çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya geliyor. Limak Enerji Grubu’nun Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da gerçekleştirdiği iftar etkinliklerine kurum çalışanları ve aileleri katılıyor.

Limak Enerji’nin bu yıl düzenlediği iftar programının ilki, 17 Mayıs Cuma günü Yalova’da gerçekleştirildi.  İftara, UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik, Limak Enerji Uludağ Elektrik Yalova Bölge Müdürü Mehmet Kandırmaz’ın yanı sıra Limak Enerji çalışanları ve aileleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Ramazanlar, hem dinimiz hem de manevi kültürel miraslarımızın yaşatılması açısından oldukça kıymetli. Geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde çalışanlarımız ile bir araya gelerek, aynı sofrada buluşmanın sevincini paylaşıyoruz. Ramazan ayı şefkat, dayanışma, yardımlaşma gibi manevi duyguların güçlendiği, kurulan sofralarda mutluluğu paylaştığımız bir ay olması sebebiyle de ayrıca önemli.” dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü ise, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimize bu sene ilk olarak Yalova’dan başladık. Bizi aynı sofra etrafında buluşturan, bir araya gelmemizi sağlayan Ramazan Ayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, bize büyük bir aile olduğumuzu hissettiren tüm çalışanlarımıza katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Limak Enerji Grubu hizmet bölgelerindeki iftar etkinliklerine 20 Mayıs’ta Balıkesir’in ardından, 23 Mayıs’ta Bursa’da ve 27 Mayıs’ta Çanakkale’de devam edecek.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir