Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Gemlik’te Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Gemlik’te gece meydana gelen olayda Hali Karaş’ı öldürdüğü öne sürülen  ve Müslüm Güven’i yaraladığı iddia edilen  zanlı Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Evde Kavga Etti Katliam Yaptı

Evde eşiyle kavga ettiği öne sürülen zanlı  Emre K. ilk olarak Hürriyet Caddesinde rastladığı Müslüm Güven’i bıçakla karın bölgesinden yaraladı. Olay yerinden kaçan zanlı Emre K. Bir süre terminal bölgesinde oyalandı. Sabaha karşı da terminal bölgesinden çıkarak Fatih Caddesine giden zanlı, burada rastladığı Halil Karaş’ın kendisinden ateş istemesi sonrasında zanlı ile tartıştı. Zanlı Halil Karaş’ı burada bıçaklayarak kaçtı.

İki olayın bağlantılı olduğu üzerinde duran Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede teyakkuza geçti. Zanlıyı da, cinayet işlediği bölgenin yakınında yakalayarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirdiler. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden cinayet ve yaralama zanlısı, buradan da Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Zanlının yakalanması, benzer cinayetlerin de önüne geçmiş oldu .

(Son Güncelleme: 16 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir