Gemlik Zabıtasından Dilenci Operasyonu
Gemlik Zabıtasından Dilenci Operasyonu

Gemlik Zabıtasından Dilenci Operasyonu

Gemlik Zabıtasından Dilenci Operasyonu

Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde ve pazar alanında dilenci operasyonu yaptı.

Belediye Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Zabıta Müdürlüğümüzce ilçe Merkezinde ve Kapalı Pazar yerinde yapılan denetim ve kontroller neticesinde Yalova ilinden geldiği tespit edilen bir grup Yerli ve Yabancı dilenci tespit edilmiştir.  Dilencilerin Halkın kalabalık olduğu meydanlarda, cadde,  pazar yerleri ve cami önlerinde özellikle Ramazan ayı münasebetiyle dini duygu ları istismar ederek yanlarına bulunan küçük yaşta çocukları kullanarak dilendikleri tespit edilmiştir.

Polis Ekiplerine de bilgi verilmiş ve faaliyetleri sonlandırılarak adreslerine gitmek üzere ilçe Terminaline gönderilmiştir.  Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması Dilencilere para vermemesi ve gördükleri vakit Belediye Zabıta Müdürlüğümüze, 155 Polis merkezine bildirilmesi gerekmektedir. Dilencilerde para tespit edilmesi durumunda Hem Zabıta Hemde Polis tarafından  5326 Sayılı Kabahatler kanunu gereğince para cezası uygulanmaktadır” denildi.

(Son Güncelleme: 11 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir