Gemlik Müftülüğünden Yoksul Öğrencilere Giyim Yardımı

Gemlik Müftülüğünden Yoksul Öğrencilere Giyim Yardımı

Gemlik Müftülüğünden Yoksul Öğrencilere Giyim Yardımı

Gemlik İlçe Müftülüğü ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirmeye devam ediyor. Müftülük Gemlik’te bulunan ilk ve orta dereceli okulların yöneticileri ile iletişime geçip okullarda aciliyeti bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip aileleriyle iletişime geçerek, kendilerine verilen çeklerle mağazalarda istedikleri gibi giyinmelerini sağlıyor. Bu sene ikincisi düzenlenen organizasyonda birçok öğrenci giydirilirken, bir kısmına da gıda yardımında bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, bu yardımların yıl boyu devam ettiğini, zaman zaman örnek ve teşvik amacıyla kamuoyuyla paylaşıldığını ifade etti.

Daima yoksul öğrencilere ve ailelere ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Şavlı, Türkiye Diyanet Vakfı Gemlik Şubesi ve Gemlik İlçe Müftülüğü tarafından yapılan bu çalışmaların artarak devam edeceğini bildirdi.

Ayrıca Ramazan ayının zekat ayı olduğunu ifade eden Şavlı, değerli vatandaşlarımızdan vakfımıza yapılacak olan zekat ve bağış desteği ile daha güçlü şekilde yardım yapabileceklerini ifade etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir