3 Mayıs Milliyetçiler Günü Kutlu Olsun

3 Mayıs Milliyetçiler Günü Kutlu Olsun

3 Mayıs Milliyetçiler Günü Kutlu Olsun

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Baydar açıklamasında; “Türk milliyetçiliğinin yesefe dayanan  geçmişinde ,okun gerildiği yer olan ve harekat noktası ,olmaya muktedir bir gün olan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü büyük bir kıvanç ve iftiharla anıyoruz,kutluyoruz. Türk’ün varlığının günümüze kadar ulaşması ve Türklüğün ebed müddet var olması için elzem olan milliyetçiliğin bu muhtevası ve mahiyeti 3 Mayıs 1944’te görmezden gelinmiştir. Cumhuriyetimizin felsefi ve kültürel, milletimizin zihin dünyasının temelini oluşturan Türk milliyetçiliği bu günde yok sayılmak ve mahkum edilmek istenmiştir.

Türk milliyetçiliğinin bu gür sadası karşısında adeta titreyen Türk ve Türklük düşmanları; Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Nihal Atsız Bey başta olmak üzere birçok çelik iradeli, inanmış dava adamı Türk milliyetçisini yarım metrekarelik tabutluklara hapsettirmiş, vatanperverleri işkencelerden geçirtmiştir.

Mahkum edilen sadece bedenler olmuş, işkenceler Türk milliyetçiliğinin bayraklaşmasına engel olamamış, Türk milliyetçiliği fikri önü alınamaz bir şekilde Türk milletinin bedeninden ve ruhundan ayrılmaz bir parça haline dönüşmüştür.

Tam 75 yıl önce tüm zorluklara karşı adanmışlığın, inanmışlığın ve kararlılığın sembolü haline gelen dava adamları 3 Mayıs’ın anlam ve önemini zihinlere kazınamaz bir şekilde yerleştirmiştir.

Bu büyük dava adamlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, yaşamını yitirmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.

Onların bize emanet bıraktığı 3 Mayıs ruhunu ebediyete kadar yaşatacağımıza söz veriyor, Türk milliyetçilerinin 3 Mayıs Milliyetçiler gününü tekrardan kutluyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir