Gemlik Belediyesi Sanat ve Kültür Derneği Tsm Korosundan Müzik Ziyafeti

Gemlik Belediyesi Sanat ve Kültür Derneği Tsm Korosundan Müzik Ziyafeti

Gemlik Belediyesi Sanat ve Kültür Derneği Tsm Korosundan Müzik Ziyafeti

Gemlik Belediyesi Sanat ve Kültür Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Musikisinin birbirinden eşsiz eserlerini icra etti. Şef Erdinç Çelikkol yönetiminde, Cemil Meriç Kültür Merkezinde sahne alan koro, Türk Sanat Musikisi sevenlerini mest etti. Sunuculuğunu Meltem Güneş ve Sadettin Çiçek’in yaptığı konser programı iki bölümde gerçekleşti. Ustaların eserlerini Koro ve Solo halinde seslendiren Gemlik Belediyesi Sanat ve Kültür Derneği TSM Korosu, gecenin sonunda ayakta alkışlandı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin birinci bölümünde rahmetli Bestekâr Avni Anıl, Şahin Çandır, Ülkü Aker, Ümit Yaşar Oğuzcan, İ.Behlül Pektaş, Şahap Gürsel, Turhan Oğuzbaş, Ümit Yaşar, Oğuzcan, Koray Ekener, Sedat Ergintuğ, Dr. Bekir Mutlu’nun, Hicazkâr, Rast, Hüzzam, Uşak ve Hicaz makamlarında ki eserleri koro ve solo olarak seslendirildi.

Konserin ikinci bölümünde de Astik Ağa, Dr. Selahattin İçli, Yusuf Nalkesen, İsmail Hakkı Bey, Selahattin Erköse, Ali Şenozan, Kutlu Payaslı, Erdinç Çelikkol ve Yıldırım Gürses gibi unutulmaz bestekârların eserleri koro ve solo olarak okundu.

Davetlilerinde de zaman şarkılara eşlik ettiği konserde, toplamda 27 şarkı koro ve solistler tarafından seslendirilirken, konser sonrasında Şef Erdinç Çelikkol ve korosu uzun süre ayakta alkışlandı.

 

(Son Güncelleme: 28 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir