Yıldız;” Kavga İstemiyoruz”

Yıldız;” Kavga İstemiyoruz”

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, eski Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve eski Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz’ın Gemlik Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan’a yönelik sözleri nedeniyle basın açıklaması düzenledi. Başkan Yıldız yapmış olduğu açıklamada şu sözleri söyledi.

‘Öncelikle 31 Mart seçimleri öncesinde yaşadığımız kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyasetin devam ediyor olmasına üzüldüğümü özellikle ifade etmek istiyorum. Ortada bir hukuksuzluk ya da suç varsa suç unsurları da dikkate alınarak hukuki anlamda gereği neyse yapılır. Gerek sayın Refik Yılmaz’ın gerek Sayın Necdet Yılmaz’ın hukukçu kimliklerini bildiğimden ötürü kendilerine hukuk dersi verecek de değilim. Kendilerine tavsiyem; kuru kuruya muhalefet yapmayı bir kenara bırakmaları, olayları siyasi ranta çevirmemeleri ve seçilmiş belediye başkanına destek olmalarıdır. Hatta Sayın Refik Yılmaz’a fahri anlamda bir görev de verilebilir. Mesela, Cihatlı’da yaptırdığı konutları sattırmakla işe başlatılabilir.’ Şeklinde eleştiride bulunan Yıldız konuşmasını şu sözlerle sürdürdü.

Kutuplaşmanın Kimseye Faydası Yok

Malumunuz üzerine birkaç gün önce şehit cenazesinde yaşananları hepimiz biliyoruz. Bu saldırının, nefret söylemleri ile oluşturulan kutuplaşmanın sonucu olduğunun farkındayız. Aylardır dilimizde tüy bitti. Toplumu germeyin, muhalefeti düşman göstermeyin, ayrışmaya ve kamplaşmaya yer vermeyin dedik ama maalesef sonuç ortada. Unutulmamalıdır ki, biz birlikte Türkiye’yiz. Bizi biz yapan değerlerimizi unutmadan kardeşliğimize zeval vermeden bir arada yaşamaya mecburuz.

Belediye Şeffaf Olsun.

‘Seçimlerin ardından öncelikle Gemlik Belediyesinin içinde bulunduğu mali tabloyu görmek istiyoruz. Açıkçası Refik Yılmaz döneminde yapılan ihalelerin her ne kadar yasal olsa dahi kamu vicdanını rahatsız ettiğini kaynakların ve nakit varlıkların  israf  edildiğini düşünüyoruz. Çünkü biz; Milletin parasının emanetçisi olarak seçilenlerin haksız yere harcayacağı 1 kuruş da bile tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğuna inanıyoruz. Milli Görüş belediyeciliğinde adam kayırmanın birilerini zengin etmenin yeri yoktur. Bizde insan esastır çalışmalarımız insan odaklıdır. Seçildiği gün itibariyle kendisini kutladığımız Belediye başkanımız Sayın M. Uğur Sertaslan’ın da aynı hassasiyeti ve duyarlılığı göstereceğini umut ederek Milli Görüş camiası olarak yaptığı doğruların yanında daha iyisini yapabilmek için yanlışlarının karşısında olacağımızı belirtiyoruz.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 24 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir