BAŞKAN SERTASLAN, GEMLİK VİZYONUNU PERSONELİ İLE PAYLAŞTI

BAŞKAN SERTASLAN, GEMLİK VİZYONUNU PERSONELİ İLE PAYLAŞTI

BAŞKAN SERTASLAN, GEMLİK VİZYONUNU PERSONELİ İLE PAYLAŞTI

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu, sözleşmeli ve Belediye şirketi işçileriyle Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Belediye personeline vatandaşa iyi davranılmasını yok derken bile uygun bir dille söylenmesini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’i tekrar Marmara’nın incisi ve zeytinin başkenti yapmak gibi bir hedef koyduklarını ifade ederken, “Bu hedefe hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye personelinin güler yüzlü olmasının önemine değinirken, vatandaşa her zaman güler yüzle yaklaşmanın pozitif bir mesaj olacağını da belirtti. Belediyede insan merkezli bir yönetim anlayışının artık ön planda olacağını da ifade ederken, personelin daha iyi işler yapma kapasitesinde olduğu ve tekrar Marmara’nın incisi Gemlik yolunda sağlam adımlarla yürüyeceklerini de söyledi.

Projelerini personele anlattı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan seçim dönemi süresince anlattıkları projelerini belediye personeliyle de paylaştı. Gemlik’te en çok gençlere güvendiğini de ifade eden Başkan Sertaslan,”Gemlik’te 112 bin vatandaşımız yaşıyor. Biz vatandaşlarımızla paydaş yönetim anlayışla belediyemizi yöneteceğiz” dedi. Gemlik’te sanayi, limancılık ve tarım dışında bir istihdam alanı yaratmak için belediye olarak uğraşacaklarını ifade ederken, sanayicinin ve limancılık faaliyetlerinde bulunan firmalara da istihdam oluşturmak amacıyla gerekli destekleri sağlayacaklarını ve desteklerin ardından Gemlik’te yeni bir iş kolunun daha oluşmaya başlayacağını bu sayede de işsizliğin alt seviyelere inmeye başlamasıyla Gemlik’te gençlerin geleceğe güvenle bakabileceğini söyledi.

Gemlik 24 saat yaşayan bir kent olmalı

Gemlik’in yıllardan beridir sosyal hayat konusunda geride kaldığını belirten Başkan Sertaslan, bu sayede vatandaşların artık Gemlik’i değil, Mudanya’yı tercih ettiklerini de vurguladı. Gemlik’te yaşanan bu sosyal hayat eksikliğinin tesadüf olmadığını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İstanbul İl Çevre Düzeni planına da dikkat çekti. Gemlik’in emekçi kenti olduğunu da vurgularken, vatandaşların özellikle hafta sonunu Gemlik’te rahatlıkla geçirmesi için çalışmaların da bir an önce faaliyete geçeceğini ve iskeleyi daha aktif kullanmak için çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini de söylerken, “vatandaşlarımızın ucuza çay içip, taze balık yiyebilecekleri bir mekânları faaliyete geçirmek istiyoruz. Seçim dönemi verdiğimiz sözler var. Bu sözlerimizi tutmak için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Engelli rampasında benim arabam bile olsa çektirin

Engelliler için Gemlik’in yaşaması zor bir şehir olduğunu belirten Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, bu konuya belediye personelinin ekstra önem verilmesini de istedi. Engelli rampalarındaki parklanmalara da dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Engelli rampasında benim bile arabam olsa çektirin. Bu konuya özellikle önem vermenizi istiyorum. Engelsiz taksi için de araştırma faaliyetlerine başladıklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

 

 

(Son Güncelleme: 24 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir